Ilmoittautuminen Levin syyspäiville alkaa nyt

Lapin Superilaisten omat syksyn Levin virkistys sekä ammatilliset edunvalvontapäivät, ilmoittaudu mukaan ;)

TERVETULOA

LAPIN SUPERILAISTEN OMAT SYKSYN LEVIN VIRKISTYS SEKÄ AMMATILLISET EDUNVALVONTA PÄIVÄT

lauantaina 14.9.19 klo.10-15

Sokos Hotel Levi

ALOITAMME AAMUKAHVILLA (Kahvi/tee ja suolainen kahvileipä) JA RUOKAILEMME HOTELLILLA LOUNAS AIKAAN

Ajankohtaisia asioita, keskustelua ja mukavaa yhdessä oloa!  Vieraana rikosuhripäivystyksen asiantuntija kertomassa meille työhön liittyvistä tärkeistä lain velvoittamista yhteydenotoista viranomaiseen. Tarvittaessa ammattiosasto varaa yöpymisen sisältäen omavastuun 1 yö 25 e ja 2 yö 30 e (vahvistetaan elokuun hallituksen kokoontuessa). Matkakustannukset jokainen maksaa itse. Ammattiosasto maksaa varsinaisen jäsenen osallistumiskustannuksen sisältäen koulutuspäivän, aamupalan ja lounaan sekä tarvittaessa omavastuun jälkeisen mökkivuokran.

ILMOITTAUTUMISETpiiju.leppanen@superliitto.fi  pe 30.8 mennessä

Ystävällisin terveisin Piiju Leppänen, Lapin alueen SuPerin liittohallituksen varsinainen jäsen